DÜNYA BİRLEŞİM PROGRAMI KONGRESİ - I

22-23 Haziran 2017

Greenpark Pendik, İstanbul, Turkiye

DÜNYA BİRLEŞİM PROJESİ ve DOSTLUĞA ÇAĞRI DERNEĞİ NEDİR?

Şu an ALFA Manyetik Alanının Yansıma Aurasının içinde bulunan (ANADOLU TÜRKİYESİ)’nin konumu nedeni ile Kozmozun bu Platformda kurulmasını arzu ettiği (DOSTLUĞA ÇAĞRI) derneği aslında Dünya Birleşim Projesinin Evrensel bir Odağıdır.

Dostluğa Çağrı Projesi tüm Dünya Planetine bir AÇILIM programıdır. Dünyamızda bu Son Çağ’a kadar Kutsal Öneriler ile yetiştirilerek Kozmik Bilinç kazanmış olan herkese (İNSANA HİZMET) Yasası gereği 20. Yüzyılın başından itibaren (Dostluk – Kardeşlik – Barış – Sevgi – Kabullenme – Birleşim) mesajları verilmiştir.

Bu mesajları alabilenler kendi boyutlarından aldıkları Bilgiler ile Ekollerini kurarak İnsanlığa Işık tutmuşlardır. Ancak, bundan sonra bu Bilinçlerin (TEK)’e Hizmet Yasası gereği Kollektif bir Bilinç Birleşimi ile MAKRO bir Yansıma Sistemini devreye almaları zorunlu olduğundan Bilinçlenen İnsanlığa (Dostluğa Çağrı) davetleri yapılmak üzere bu Dernek kurulmuştur.

(Dostluğa Çağrı Derneği) bu Evrensel yolda bugüne kadar Başarılı Hizmet vermiş ve Sistemin daha önce özel olarak seçmiş olduğu kişileri bir araya getirecektir. Bu Odakta yapılacak çalışmalar ve verilecek konferanslar buraya gelecek MAKRO Bilinçlerin Dünya Planetine sunacakları ilk Bilinçli Tatbikatları olacaktır. Dünya Birleşim Projesi bu neden ile devreye alınmış ve Dernek bu neden ile kurulmuştur. Bilgilerinize.

Yiğit Emon

Başkan

ETKİNLİĞE KALAN SÜRE
  • 00

    Gün

  • 00

    Saat

  • 00

    Dakika

  • 00

    Saniye

Ajandama Ekle 2017-06-22 10:00:00 2017-06-23 18:00:00 Europe/Istanbul DÜNYA BİRLEŞİM PROGRAMI KONGRESİ - I Greenpark Pendik Convention Center Oditorium Salonu Istanbul, Türkiye bilgi@dostlugacagri.org

KONUŞMACILAR

avatar

Prof. Dr. Abe Abrahami

Prof. Dr. Rabbi Abe Abrahami, Profesyonel Mühendis, Enerji ve Yönetim Danışmanı, Naturapatik Tıp Uygulamaları Uzmanı, Psikolog, Eğitmen ve Konuşmacı, Kilmurry Oxbridge Üniveristesi Dekanı/CEO'su.
avatar

David Harrison


Ulu Ruh ile bağlantılı olarak aktarılan spiritüel mesajların taşıyıcısı, Işık öğretmeni, Şifacı. “Büyük Beyaz Kardeşliğe” eşiyle birlikte kabul görmüştür.
avatar

Roy Littlesun


Son Hopi mesajını dünya’ya yaymakla görevlendirilmiş olan Hopi Elçisi. Hopi mesajını bizlere paylaşıyor ve bedenimizi Yaradılışın İlahiliğine geçiş kapısı olarak nasıl kullanacağımızı ve koruyacağımızı anlatıyor.
avatar

Marilu Montenegro


Dil ve Eğitim Psikolojisi uzmanı, sosyoterapist ve klinik psikolog. 1939 Brezilya doğumludur ve özellikle Kadın Sorunları konularında uzun yılları kapsayan araştırmalar yapan bir uzman, eğitimci ve konuşmacıdır.
avatar

Dr. Yasuyuki Nemoto


Office Masaru Emoto, LLC’nin Başkanı ve IHM General Institute’un Yöneticisi. Moleküler Biyoloji uzmanı sıfatı ile Hado Laboratuvarı’nda Su Kristali Teknolojisinin bilimsel yönlerinden sorumlu bilim adamı olarak görev yapmıştır.
avatar

Meredith Tenney


Urantia hareketi temsilcisi ve tanınmış bir konuşmacı. Tenney dünyanın yeni bir ruhsal rönesansın eşiğinde bulunduğunu, bu dönemin yeni bir ışık, yaşam ve gönül kardeşliği çağının başlayacağı bir “Düzeltme Zamanı” olduğunu söylüyor.
avatar

Mary Elizabeth Thunder

Amerikan Yerlileri için ilk CETA programını geliştiren takdir görmüş bir toplumsal figür, insan hakları savunucusu, Sundance üyesi, Barış Bilgeliği Elçisi, tanınmış bir konuşmacı ve yazardır.
avatar

Dr. Sujata Vaidya


Bilinen ve bilinmeyen pek çok Kozmik Enerji ve şifa modellerini bilimle birleştirmiş ve kendi metodlarını geliştirmiş bir mühendis ve şifacıdır. Özellikle Ayurveda, biyo-alan çalışmaları ve P.I.P. tekniği üzerinde uzmandır.
avatar

Doç. Dr. Ahmet Kurtaran

Alanında öncü bir Diş Hekimi ve tanınmış bir müzisyen olan Dr. Kurtaran, aynı zamanda spiritüel konularla kozmik bilgiler üzerine yıllarca konferanslar vermiş bir konuşmacı ve tanınmış bir yazardır.

PROGRAM

Kayıt

10:00

Açılış

11:00

1. Oturum

Dr. Rabbi Abe Abrahami

Gizemler ve Kabala

11:30

Öğle Yemeği

.... Salonu

12:30

2. Oturum

David Harrison

Yaşanan Kaos Çağı ve Çareleri

Roy Littlesun

Dünya Gemisindeki Evrensel Dostlar

13:30

Kahve Molası

15:30

3. Oturum

Marilu Montenegro

Dünyamız ve Artunular

16:00

Kayıt

10:00

4. Oturum

Meredith Tenney

Dünya Bahçesinde Gezegensel Merkezi Oluşturmak

Dr. Yasuyuki Nemoto

Su Kristalleri ile Görünmeyen Dünya ve Ötesi

10:30

Öğle Yemeği

12:30

5. Oturum

Mary Elizabeth Thunder

Sundance - Güneş Dansı

Dr. Sujata Vaidya

Barış için Farkındalık

13:30

Kahve Molası

15:30

Kapanış

Doç. Dr. Ahmet Kurtaran

Dünya Birleşimi için Mesajlar

16:00

DÜNYA BİRLEŞİMİNE KATILIM PROGRAMI

İki Tam Gün

İki gün boyunca Dünya Birleşim Projesinde yer alan Dünya Liderlerinin konuşmaları

Konum

Greenpark Pendik Convention Center Oditorium Salonu

Öğle Yemeği ve Kahve Molaları

Her gün iki kahve molası ve öğle yemeği programa dahildir

Konaklama

Katılımcılar kendi olanakları ile konaklayabilirler. Greenpark Otel özel indiriminden yaralanmak için etkinlik adı bildirilerek rezervasyon yapılabilir

Sık Sorulan Sorular
Nasıl kayıt olabilirim?

Web sitesindeki "kayıt ol" seçeneğinden ya da etkinlik gününde kayıt masasından kayıt olup davetiye talebinde bulunabilirsiniz.

Davetiyesiz katılım mümkün müdür?

Etkinliğe davetiyesiz katılım mümkün değildir.

Davetiye nasıl edinebilirim?

Web sitesinde kayıt olduktan sonra etkinlik gününde kayıt masasından yapacağınız bağış karşılığında edinebilirsiniz.

Davetiye iadesi mümkün müdür?

Davetiye iadesi mümkün değildir.

YOL HAKKINDA TARİF AL

Tarif Almak için Lütfen formu doldurunuz.

Yol tarifini görebilmek için kutucukları il ve ilçe olarak doldurunuz
location icon
ADRES

Kaynarca Mahallesi,
Ankara Cd. No:204,
34890 Pendik/İstanbul

Bize Ulaşın

Etkinlik ile ilgili sorularınız için lütfen aşağıdaki formu doldurarak bizimle doğrudan irtibata geçiniz

back to top